Naslovna  |  Konkursi  |  Ostali konkursi  |  Konkurs za novinarsku nagradu "Tanja Stanković-Boškov"
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Ostali konkursi

11. 05. 2009.

Konkurs za novinarsku nagradu "Tanja Stanković-Boškov"


Narodna banka Srbije i dnevni list "Danas" raspisali su konkurs za dodelu novinarske nagrade "Tanja Stanković-Boškov", koja je ustanovljena radi podsticanja mladih novinara iz oblasti ekonomskog novinarstva na dalje obrazovanje i profesionalno usavršavanje, a u znak sećanja na preminulu novinarku ovog lista Tanju Stanković-Boškov.

Godišnja nagrada "Tanja Stanković-Boškov" za domete u ekonomskom novinarstvu dodeljuje se prvi put u 2008. godini, a za nju mogu konkurisati novinari štampanih glasila s teritorije Republike Srbije do 30 godina starosti koji su specijalizovani za oblast ekonomskog novinarstva.

Kandidate za nagradu, koja se sastoji od plakete i novčanog iznosa od 150.000 (sto pedeset hiljada) dinara, mogu da predlažu redakcije javnih glasila, finansijske institucije i pojedinci.
Krajnji rok za podnošenje predloga je 15. novembar 2009, a uz predlog je neophodno dostaviti najmanje tri objavljena teksta iz oblasti ekonomskog novinarstva.

Obrazložene predloge i tekstove treba dostaviti redakciji lista "Danas", na adresu: glavni urednik Mihalj Ramač, redakcija lista"Danas", Beograd, Alekse Nenadovića br. 19-23/V.

Odluku o dodeli ove nagrade većinom glasova donosi petočlani žiri, koji su imenovali Narodna banka Srbije i redakcija lista "Danas".

Nagrada se uručuje 3. decembra tekuće godine, na dan kada je novinarka Tanja Stanković-Boškov objavila svoj poslednji tekst.


Prezeto sa http://znanje.infostud.com/stipendije/Konkurs_za_dodelu_novinarske_nagrade_Tanja_Stankovic-Boskov/2118

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi