Naslovna  |  Konkursi  |  Ostali konkursi  |  Konkurs iz oblasti štampe, dizajna i fotografije
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Ostali konkursi

20. 03. 2010.

Konkurs iz oblasti štampe, dizajna i fotografije


Studentski kongres grafičkih tehnologija, PDP convention, raspisuje konkurs internacionalnog karaktera iz oblasti štampe, dizajna i fotografije. Konkurs je otvoren za sve studente (osnovnih, specijalističkih, master ili doktorskih studija).

Krajnji rok za prijavu radova je 20.04.2010, a pravo učešća imaju svi studenti.

PDP convention je međunarodni studentski kongres grafičkih tehnologija koji za svoj osnovni cilj ima razmenu znanja i ideja među studentskom populacijom. Studentski kongres posvećen štampi, dizajnu i fotografiji, ove godine se održava od 26. 05. 2010. do 28. 05. 2010. na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu, Republika Srbija. PDP convention kao ciljnu grupu nema samo studente, iako je njima posvećen, već i sve ostale čija struka ima veze sa temom kongresa.

U toku tri dana kongresa (26 - 28. maja) će se održati brojna edukativna predavanja iz navedenih oblasti, dok će na studentskom trgu biti postavljena izložba studentskih radova.

Kongres je internacionalnog tipa i otvoren je za sve studente.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi