Naslovna  |  Konkursi  |  Ostali konkursi  |  Konferencija Media Meets Literacy u Sarajevu
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Ostali konkursi

07. 08. 2017.

Izvor: media.ba

Konferencija Media Meets Literacy u Sarajevu

Fondacija Evens i Mediacentar Sarajevo pozivaju zainteresirane da se registruju za međunarodnu konferenciju "Media Meets Literacy", koja će 21. i 22. septembra biti održana u Sarajevu.

Više od 200 stručnjaka iz područja medijske pismenosti iz cijele Evrope okupit će se u Sarajevu u septembru 2017. da diskutuju o izazovima koje pred medije donose valovi lažnih i "alternativnih vijesti" i propagande.

Konferencija će uključivati predavanja, okrugle stolove, pripovjedačke prezentacije i specijalizirane tematske sesije koje za cilj imaju istraživanje krucijalnih pitanja medijske pismenosti, a na kraju prvog dana konferencije biće upriličena i dodjela Evens nagrade za medijsko obrazovanje.

Prije same konferencije, mladi novinari i edukatori (starosti do 35 godina) će imati priliku da prisustvuju dvodnevnom Propaganda Lab-u, seriji radionica koje će ponuditi inovativne modele borbe sa savremenom propagandom i lažnim vijestima. 

Kompletan program konferencije dostupan je ovdje.

Prisustvo konferenciji je besplatno ali je broj učesnika ograničen na 250, te je potrebno registrovati se na oficijelnom veb sajtu.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi