Naslovna  |  Konkursi  |  Ostali konkursi  |  ISC konkurs za predlog projekata u okviru Fonda za inovacije
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Ostali konkursi

01. 04. 2011.

ISC konkurs za predlog projekata u okviru Fonda za inovacije

Institut za održive zajednice (ISC) sprovodi sedmogodišnji program Inicijative zagovaranja građanskog društva (CSAI) kojim podržava građansko društvo u Srbiji u nastojanju da pomogne građanima da preuzmu odgovornost i ostvare svoj uticaj na zajednicu u kojoj žive.

Putem grantova, obuke i mogućnosti umrežavanja, ovaj program pomaže inicijativama građana i organizacijama građanskog društva da delotvornije iznesu svoje prioritete, kao i da koordinišu svoje aktivnosti sa državom i privatnim sektorom kako bi značajno poboljšali kvalitet života ljudi. Ovaj program je realizovan uz podršku američkog naroda preko Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID).

Svrha ovog poziva organizacijama građanskog društva (OGD) je da podstakne uvođenje novih i inovativnih pristupa, tema i/ili resursa u rešavanju relevatnih problema u Srbiji.

Grantovi će biti dodeljeni kreativnim predlozima projekata koji podstiču građane da se angažuju i omogućavaju im da utiču na pozitivne promene u svojim zajednicama.

Preporučujemo OGD da u okviru svojih predloga projekata razrade strategiju interakcije sa javnošću koristeći Internet, društvene medije i nove tehnologije.

Takođe, podržavamo i druge vrste inovativnih projekata koji ne moraju biti u vezi sa novim tehnologijama, kao što su korišćenje novih metoda/modela javnog zagovaranja, podizanja svesti, jačanja podrške građana i sl.

Iznos pojedinačnog granta će se kretati od 15.000 do 25.000 dolara, u zavisnosti od potreba projekta.

Pozivamo zainteresovane organizacije da sva svoja pitanja i predloge u vezi sa konkursom postave putem zvaničnih naloga ISC-a na Fejsbuku i Tviteru:

Fejsbuk diskusija

Koncepte predloga projekata možete dostaviti ISC-u putem onlajn formulara

Grantovi u okviru Fonda za inovacije će se dodeljivati u kontinuitetu do 1. maja 2012. godine, bez rokova za podnošenje. Predlozi projekata se mogu podneti ISC-u bilo kad u toku godine.

Više informacija o konkursu i Poziv za podnošenje predloga projekata možete pogledati ovde.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi