Naslovna  |  Konkursi  |  Ostali konkursi  |  Foto-konkurs: Održivost transporta i energije
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Ostali konkursi

20. 06. 2011.

Foto-konkurs: Održivost transporta i energije

Takmičenje za najbolju fotografiju na temu Održivosti transporta i energije

Ovo takmičenje pokrenuli su OEBS i Litvansko predsedništvo u vezi sa ovogodišnjim OEBS Forumom ekonomije i životne sredine koji je ove godine fokusiran na promociju održivosti transporta i energije, a održava se u septembru u Pragu. U okviru foruma biće postavljena i izložba koja se sastoji od 12 najuspešnijih fotografija sa ovog konkursa.

Fotografi, amateri i profesionalci iz zemalja članica OEBS-a (kao i partnerskih zemalja), pozvani su da na konkurs pošalju fotografije koje oslikavaju važnost održivog transporta koji je presudan za kvalitet naše budućnosti.

Internacionalni žiri izabraće dva pobednika, a treći će biti određen glasanjem putem interneta. Prva nagrada se sastoji od organizovanog putovanja u Prag i prisustovanja Forumu ekonomije i životne sredine, dok se drugi deo nagrade sastoji od fotografske opreme. Autori drugoplasirane i trećeplasirane fotografije takođe će biti nagrađeni foto-opremom.

Krajnji rok za dostavljanje fotografija je 31. jul 2011. godine

Uslovi konkursa i obrazac za prijavu


Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi