Naslovna  |  Konkursi  |  Ostali konkursi  |  Foto konkurs za 7. izložbu fotografija „Objektivno“
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Ostali konkursi

28. 10. 2019.

Izvor: fotoasocijacija.org

Foto konkurs za 7. izložbu fotografija „Objektivno“

Pozivano sve fotoreportere i fotografe koji objavljuju u medijima, a iz Vojvodine su, ili su im radovi nastali u Vojvodini, da učestvuju na 7. godišnjoj izložbi fotografija „Objektivno“.

Izložba treba da bude održana u Muzeju Vojvodine 23. decembra 2019. godine u sklopu svojevrsne fotoreporterska nove godine koja se u Novom Sadu obeležava više od pet decenija.

Selektor ovogodišnje izložbe je doajen jugoslovenske fotografije Geza Lenert, viši kustos je Darijuš Sami, organizator je Foto asocijacija Vojvodine, a tradicionalni partner u organizaciji i domaćin manifestacije već sedmu godinu za redom je Muzej Vojvodine.

Tema je slobodna, neće biti primane političke fotografije, fotografije crne hronike, kao ni fotografije koje ne prođu selekciju.

Potrebno je da svoje najbolje radove pošaljete u visokoj rezoluciji na adresu fotoasocijacija@gmail.com. Uz svaku fotografiju potrebna je i osnovna informacija o tome šta je na fotografiji.

Organizator izložbe će selektovane radove izraditi, opremiti i izložiti, a spisak autora sa po jednom izabranom fotografijom objaviti u katalogu izložbe. Takođe, u cilju promocije izložbe i autora, organizator zadržava pravo da u tu svrhu određene fotografije objavi u medijima uz pominjanje autora.

Slanjem radova na ovaj konkurs saglasni ste sa uslovima konkursa.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi