Naslovna  |  Konkursi  |  Ostali konkursi  |  Konkurs magazina “Status” za najbolju fotografiju
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Ostali konkursi

08. 12. 2011.

Konkurs magazina “Status” za najbolju fotografiju

Magazin “Status” raspisao je tradicionalni godišnji konkurs "Ljudi otvorenih očiju" za najbolju fotografiju.

“Status” će i ove godine uz pomoć žirija koji čine urednici fotografije u beogradskim medijima izabrati i nagraditi tri najbolje fotografije u 2011. godini.

Nagradni fond je 2000 evra, a nagrade će biti dodeljene 16. januara kada će u Galeriji “Ozon” biti otvorena izložba najboljih fotografija.

Na konkursu mogu učestvovati i kandidati sa "Foto pričom" ili reportažom do 12 fotografija koje će za vreme izložbe biti prikazane u elektronskoj formi, na monitorima u galeriji i u internet izdanju magazina “Status”. Iz tih priča žiri ima mogućnost da izdvoji jednu fotografiju i uvrsti je u kategoriju najboljih za 2011. godinu.

Zainteresovani autori treba da pošalju najviše 10 fotografija JPEG formata u što većoj rezoluciji (minimum 2048 piksela po dužoj stranici) na CD-u, na adresu magazina “Status“ Vranjska 21/2, Beograd ili mejlom na adresu statusm@gmail.com najkasnije do 10. decembra.

Fotografije poslate na konkurs mogu biti objavljene i u Magazinu “Status” uz odgovarajući honorar i jasno naznačeno ime autora.

Koordinatoru konkursa je fotograf Imre Szabo i možete mu se obratiti za dodatne informaciije na telefon 063 284 833.






Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi