Naslovna  |  Novinari na sudu  |  Izveštaji sa suđenja  |  Odloženo suđenje po tužbi Ivana Ilića protiv Gorana Jevremovića
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Izveštaji sa suđenja

31. 10. 2018.

Autor: K. Kovač Izvor: UNS

Odloženo suđenje po tužbi Ivana Ilića protiv Gorana Jevremovića

Suđenje po tužbi Ivana Ilića iz Jagodine protiv vlasnika mesečnika „Moravske vesti“ i portala Centralmedia Gorana Jevremovića odloženo je danas u Višem sudu u Beogradu zbog promene postupajućeg sudije.

Ivan Ilić za povredu časti i ugleda tražio je naknadu nematerijalne štete u iznosu od 300.000 dinara.

„Ilić je Jevremovića tužio zbog dva teksta koji se ne nalaze u spisima predmeta, pa ne znamo o kojim se tekstovima radi. Iz tužbe znamo da se odnose na događaj koji se u Jagodini odigrao krajem oktobra i početkom novembra 2017. godine, kada je, kako su mediji izveštavali, Ilić pritvoren jer je oteo mladića i tukao ga kako bi ga odvikao od droge. Ilić je tužbu protiv Jevremovića podneo neposredno nakon što je izašao iz pritvora u kojem je bio zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje“, rekla je UNS-u advokatica Gorana Jevremovića Gordana Konstantinović.

Ona ističe da je tužilac trenutno na izdržavanju kazne zatvora zbog trgovine narkoticima u trajanju od sedam godina, a po presudi Apelacionog suda.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi