Naslovna  |  Saopštenja  |  Nije vreme za iseljenje
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Saopštenja

31. 03. 2008.

Nije vreme za iseljenje

Subotička kancelarija Udruženja novinara Srbije upućuje apel Nacionalnoj službi za zapošljavanje da u dogovoru sa rukovodstvom Radio Subotice što pre pronađe obostrano prihvatljivo rešenje, kada je u pitanju korišćenje redakcijskih prostorija na Putu Jovana Mikića, koje Radio Subotica koristi još od 1977. godine.

Radio Subotici dostavljena je u petak presuda, kojom se ovaj radio obavezuje da u roku od 15 dana od pravosnažnosti presude isprazni prostorije i vrati ih u posed Nacionalnoj službi za zapošljavanje.

Radio Subotici, koja program emituje na srpskom, mađarskom i hrvatskom jeziku, nedavno je dodeljena opštinska frekvencija. Subotička kancelarija UNS-a podseća javnost da ovaj radio na jesen očekuje privatizacija, te da bi dodatni sporovi oko korišćenja prostorija mogli samo da zakomplikuju taj proces i sudbinu Radio Subotice.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi