Naslovna  |  Saopštenja  |  UNS: Policija i tužilaštvo da utvrde ko vređa i zastrašuje Brankicu Stanković
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Saopštenja

26. 05. 2022.

Autor: UNS Izvor: UNS

UNS: Policija i tužilaštvo da utvrde ko vređa i zastrašuje Brankicu Stanković

Udruženje novinara Srbije osuđuje uvrede i zastrašivanja koje su navijači na utakmici Partizan–Budućnost, odigranoj u nedelju u Beogradu, uputili glavnoj i odgovornoj urednici Insajder TV Brankici Stanković i traži da počinioci budu pronađeni i kažnjeni

Kako se čuje na televizijskim snimcima sa utkamice Aba lige odigrane u hali "Aleksandar Nikolić" navijači su u punoj dvorani, u direktnom televizijskom prenosu skandirali “B92 policijska emisija, lagaće vas tog četvrtka Brankica k….”.

UNS podseća da je Brankica Stanković zbog uvreda i pretnji koji su joj upućivane na utakmici 2009. godinama imala policijsku pratnju.

Imajući u vidu da se ponavljaju uvrede i zastrašivanja, UNS smatra da su policija i tužilaštvo dužni da se bave ovim slučajem. 

UNS traži da se ovim povodom oglasi i Radna grupa za bezbednost i zaštitu novinara, kao i da se rukovodstvo sportskog društva Partizan ogradi od ovakvog ponašanja navijača.

 

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi