Naslovna  |  Saopštenja  |  UNS: Policije evropskih zemalja da pomognu u pronalaženju ko šalje lažne dojave o postavljenim bombama
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Saopštenja

09. 06. 2022.

Autor: UNS Izvor: UNS

UNS: Policije evropskih zemalja da pomognu u pronalaženju ko šalje lažne dojave o postavljenim bombama

Udruženje novinara Srbije (UNS) osuđuje današnje, novo uznemiravanje i zastrašivanje novinara i medijskih radnika Adria media grupe lažnom dojavom da je u zgradu u Vlajkovićevoj ulici postavljena bomba i traži od nadležnih da pronađu ko šalje ove dojave.

Kako UNS saznaje, danas je lažna informacija o postavljanju bombe u zgradi Adria media grupe, u kojoj je sedište najvećeg broja redakcija u Srbiji, stigla na adresu MUP-a, koji je obavestio zaposlene.

Kontradiverzione ekipe, nakon pretresa zgrade utvrdile su da je dojava bila lažna.

UNS poziva srpsku policiju da zbog svakodnevnog uznemiravanja i zastrašivanja zaposlenih, građana i dece u brojnim institucijama zatraži pomoć policijskih službi evropskih zemalja i Evropola kako bi se utvrdilo ko stoji iza ovih dojava.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi