Naslovna  |  Saopštenja  |  Uprava i trener KK "Partizan" da se izvine novinaru Novosti
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Saopštenja

25. 05. 2009.

Uprava i trener KK "Partizan" da se izvine novinaru Novosti


Udruženje novinara Srbije (UNS) osuđuje ponašanje trenera KK "Partizan" Duška Vujoševića koji je u subotu uveče vređao i psovao dugogodišnjeg sportskog novinara "Večernjih novosti" Vladu Preradovića.

UNS smatra da je neprimerenim ponašanjem Vujošević doveo i u fizičku opasnost novinara Novosti, jer ga je vređao na terenu, nekoliko minuta po završetku utakmice, kada su počeli da se okupljaju navijači "Partizana" proslavljajući titulu.

UNS ističe da je trener KK "Partizan" prišao novinaru Novosti i rekao "to što pišeš su svinjarije", a zatim počeo da psuje. Preradović se sklonio sa terena, radi vlastite bezbednosti, ali je i nakon toga, prilikom nešto kasnijeg susreta, Vujošević nastavio da ga vređa.

UNS poziva Upravu i trenera KK "Partizan" Duška Vujoševića da se javno izvine novinaru "Večernjih novosti" Vladi Preradoviću zbog ovog incidenta.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi