Naslovna  |  Saopštenja  |  UNS: Direktor TON-a da se izvini novinarki „Južnih vesti“

09. 12. 2013.

UNS: Direktor TON-a da se izvini novinarki „Južnih vesti“

Udruženje novinara Srbije (UNS) protestuje zbog vređanja novinarke portala „Južne vesti“ Sanje Janačković i traži od direktora Turističke organizacije Niša (TON) Uroša Parlića da se izvini zbog izrečenih uvreda. Nezadovoljan tekstom objavljenim 6. decembra na ovom portalu, „Zatvoren info - centar TON-a pred početak Prvenstva“, Parlić je pozvao Sanju Janačković i uputio joj niz uvreda jer „u naslovu teksta ne stoji da je otvoren novi info – centar“, iako je to naglašeno već u prvoj rečenici.

Iako je UNS-u tražio da mu pitanja dostavimo mejlom, Parlić na njih nije odgovorio.

UNS smatra neprimerenim obraćanje direktora TON-a novinarki Sanji Janačković i traži od njega da joj se hitno izvini.

Nema komentara.