Naslovna  |  Saopštenja  |  UNS: Neprofesionalna kampanja Nove protiv RRA
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Saopštenja

08. 03. 2014.

UNS: Neprofesionalna kampanja Nove protiv RRA

Udruženje novinara Srbije (UNS) smatra neprofesionalnom kampanju koju televizija Nova vodi protiv Saveta RRA povodom odluke RRA da ne dodeli nacionalnu frekvenciju ovoj medijskoj kući. UNS podseća da su se na dva konkursa RRA za slobodnu frekvenciju bivše televizije Avala prijavile televizije Nova i Kopernikus, ali da RRA nijednoj od njih nije dodelila frekvenciju.

UNS podseća da RRA kao nezavisno regulatorno telo nije zaštićeno od kritike. Ali, pokretanje kampanje protiv RRA kroz Vox populi ankete više liči na hajku nego na odgovorno novinarstvo i ne preporučuje ovu televiziju za nacionalnu frekvenciju. 

Komentari (2)

ostavi komentar
ned

09.03.

2014.

djura07 [neregistrovani] u 17:35

NOVA-medijska buducnost srbije

Da li bi neko mogao da mi odgovori, zasto UNS nije reagovao kada je direktor TV Prva u vestima u 19h javno pozvao RRA da ne dodeli nacionalnu frekvenciju? Kako bi ste nazvali taj postupak?

Odgovori
sub

08.03.

2014.

Dusan [neregistrovani] u 22:21

Najzad

Bravo. Najzad neko da se oglasi i osudi krajnje nedemokratsku i nedopustivu hajku koju TV Nova privatno vodi protiv RRA.

Odgovori

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi