Naslovna  |  Saopštenja  |  UNS: Obrenovački mediji i dalje bez pomoći Grada Beograda
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Saopštenja

18. 08. 2014.

UNS: Obrenovački mediji i dalje bez pomoći Grada Beograda

Udruženje novinara Srbije (UNS) ponovo poziva gradonačelnika Beograda Sinišu Malog da ispuni obećanje i pomogne RTV Mag iz Obrenovca i mesečniku “Obrenovačka hronika” koji su pretrpeli velike štete u majskim poplavama. UNS podseća da je nakon najavljene prodaje 263 službena automobila koji su bili višak u voznom parku organa i službi Grada Beograda, gradonačelnik Siniša Mali obećao da će, ukoliko ostane vozila, pomoći RTV Mag i da će novac prikupljen na ovaj način biti usmeren za pomoć postradalim u poplavama.

 

Na  javnom nadmetanju u junu prodato je 54 vozila i tada je najavljeno da će “svi preostali automobili biti donirani ugroženima od poplava, po utvrđenoj listi prioriteta”.

UNS podseća gradonačelnika da je od tada prošlo više od dva meseca, a pomoć još uvek nije stigla.

UNS ističe da je pravovremeno, objektivno i potpuno informisanje preko potrebno građanima Obrenovca. Iako je RTV Mag uspela da ponovo pokrene emitovanje televizijskog programa, neophodna su i bar dva automobila i gorivo kako bi ova televizija mogla da građanima Obrenovca pruži neophodne informacije.

UNS i dalje očekuje da će gradonačelnik razumeti važnost pravovremenog i objektivnog informisanja i da će u najkraćem roku omogućiti da obećana pomoć stigne obrenovačkim medijima.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi