Naslovna  |  Saopštenja  |  UNS i DNKiM: Otkriti ko vređa novinara Zejaka
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Saopštenja

27. 03. 2015.

UNS i DNKiM: Otkriti ko vređa novinara Zejaka

Udruženje novinara Srbije (UNS) i Društvo novinara Kosova i Metohije (DNKiM) protestuju zbog vređanja i etiketiranja novinara Nedeljka Zejaka, dopisnika agencije Srna sa Kosova na društvenoj mreži Fejsbuk i traže od nadležnih da otkriju ko se krije iza profila „Posmatrači Posmatrači“.

Na Fejsbuk profilu „Posmatrači Posmatrači“ objavljena je fotografija novinara Zejaka i tekst sledeće sadržine: „Nedeljko Zejak!!!  Poturčeni Srbin  kome je sve drago i milo kada vidi da SRPSKI narod pati kako na KOSOVU I METOHIJI tako i u celom svetu! Deli pravdu i iznosi laži....u njegovim tzv.novinama. Mi kao posmatrači primetili smo da ovaj čovek radi ko da veće pare. pišem za tebe Tako je ovog puta podržao njegovog kolegu koji isto tako zeli loše SRBIMA! Njegov sam lik pokazuje PAKOST I ZLOBU“.

Novinar Nedeljko Zejak o ovom slučaju obavestio je kosovsku policiju, a u ponedeljak će, kako kaže, podneti i zvaničnu prijavu.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi