Naslovna  |  Saopštenja  |  Novinarska udruženja traže sednicu Skupštine grada Pančeva
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Saopštenja

19. 11. 2009.

Novinarska udruženja traže sednicu Skupštine grada Pančeva


Udruženje novinara Srbije (UNS) i Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS) zahtevaju da Skupština grada Pančeva preuzme odgovornost za hitno rešavanje problema Radio Pančeva.

NUNS i UNS ističu da dobar deo zaposlenih godinama vodi bitku da ova medijska kuća dobije menadžment koji će moći da povrati ugled i slušanost kakve je Radio Pančevo nekada imao, a koji su urušeni lošim rukovođenjem poslednjih godina.

Podsećamo da lokalna vlast, koja je osnivač Radio Pančeva, izbegava da uvaži nezadovoljstvo zaposlenih i građana, nastojeći da sopstvenu odgovornost prebaci na organe upravljanja, koje je postavila i koji su i sami deo problema ove kuće.

Predstavnici UNS-a, NUNS-a i OEBS-a uverili su se u nespremnost uprave da se suoči sa posledicama neprofesionalnog vođenja ove medijske kuće.

UNS i NUNS traže od predsednika Skupštine grada Pančeva, kao osnivača Radija, da što pre zakaže sednicu Skupštine grada, na kojoj će potražiti rešenje za agoniju u kojoj se već duže nalazi nekad uspešni Radio Pančevo.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi