Naslovna  |  Saopštenja  |  UNS i DNV: Utvrditi razloge prekida programa RTV VK i omogućiti joj nesmetan rad
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Saopštenja

14. 06. 2016.

UNS i DNV: Utvrditi razloge prekida programa RTV VK i omogućiti joj nesmetan rad

Udruženje novinara Srbije sa svojim ogrankom Društvom novinara Vojvodine (UNS i DNV) traži od nadležnih da utvrde zašto je RTV VK iz Kikinde isključena struja zbog čega ona od juče popodne ne emituje radio i televizijski program i javno saopšte da li je razlog kvar ili je neko namerno onemogućio rad ove radio-televizije. Kako za UNS kaže osnivač RTV VK Zoran Milešević, juče popodne, prilikom proslave 19. rođendana, RTV VK je ostala bez struje.

“Smatram da je struja isključena namerno jer smo juče planirali da emitujemo specijal povodom rođendana u kojem bismo prikazali retrospektivu naše borbe za istinu od Miloševićevog vremena i osnivanja Radija 1997. godine, do danas. Hotel ‘Narvik’ u kom su naše prostorije ne može da pristupi trafo stanici u kojoj je navodni kvar jer je Elektrodistribucija za nju nadležna. Ipak, siguran sam da je struja daljinski isključena jer niko pre toga nije dolazio da utvrdi kvar. Tek posle više telefonskih poziva, ekipa je izašla na teren i utvrdila da je reč o kvaru ulja u trafostanici”, rekao je Milešević za UNS i istakao da će, “nakon upornog reagovanja da se problem što pre reši, Elektrodistribucija danas u 14 sati poslati radnike iz Beograda da poprave kvar”.

UNS i DNV takođe pozivaju Elektrodistribuciju da što pre omogući nesmetano funkcionisanje ove regionalne televizije.

Komentari (1)

ostavi komentar
uto

14.06.

2016.

... [neregistrovani] u 16:43

uzas!

Uzas!

Odgovori

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi