Naslovna  |  Saopštenja  |  UNS: Dragan Vučićević izmišlja
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Saopštenja

22. 03. 2017.

UNS: Dragan Vučićević izmišlja

Glavni i odgovorni urednik Informera Dragan Vučićević danas je u jutarnjem programu Televizije Pink izjavio da je predsednica Udruženja novinara Srbije (UNS) Ljiljana Smajlović „juče popodne izdala saopštenje da organizatori imaju pravo da zaštite Natašu Jeremić od neprijatnih pitanja“. To je izmišljotina. Takvo saopštenje ne postoji. UNS poziva Televiziju Pink da objavi demanti UNS-a.

Komentari (6)

ostavi komentar
pon

27.03.

2017.

anonymous [neregistrovani] u 08:17

Re:

Tacno, sve ovo je daleko od pravog novinarstva, a D.J.Vucicevic je pravi primer. Novinar ne bi trebalo tako da se ponasa, pa neka je i tabloid u pitanju. Za sve uvrede i lazi do sada izrecene, u zemlji koja ima PRAVOSUDJE do sada bi mu ono sto naziva novinama bilo zatvoreno. Ne zbog cenzure, vec sto finansijski ne bi mogao da podnese gubljenje silnih sporova.

Odgovori
čet

23.03.

2017.

Milorad [neregistrovani] u 19:41

Elita???

Poštujući Vaš rad postajem ogorčen građanin koji jednostavno nemože da razume ni vašu profesiju ni vas više.Postali ste toliko prodani i nedostojni imena novinara i to velika većina vas da tražim mogućnost pokretanja tužbe za informisanje koje uznemiruje i izaziva veću bolest nego bilo koje druge medecinske bolesti u telu pošto ih vi nanosite u duši slušalaca i čitalaca.

Odgovori
čet

23.03.

2017.

amona prvi [neregistrovani] u 16:33

novinarstvo ne postoji

Videvsi sta se desavalo smatram da od sada sto se mene tice novinarstvo ne postoji.UNs se pretvorio u neiakav sindikalni pokret koji predstavlja sebe kroz odredjene licnosti radi licne koristi.Podrska koju predsecnica UNS daje pojedincu a kanalizuje struku se jos nije desila.Zaista sramno.Umesto da stane uz clanove ona staje na stranu pojedinca.Privrzenostn gospodji Natasi mogla je iskazati kroz neku kolumnu a uvom slucaju odbraniti pravo struke.

Odgovori
sre

22.03.

2017.

anonymous [neregistrovani] u 22:24

Re: svaka cast

Uveli ste cenzuru, bravo! Sta je bilo sporno, nepodobno, u mom odgovoru Slavujku? Ništa! Zbog toga se, časni moj UNS , ponovo ne blamiraje kao pre dosta godina.

Odgovori
sre

22.03.

2017.

anonymous [neregistrovani] u 20:28

Re: ej,ljudi!

Sta vam je, ljudi! Zašto smo se okomili jedni na druge? Kad je to bilo u našoj profesiji, čemu takav rečnik, pogrde bez obzira na to o kome se radi i da li se sa njime ne slažemo. Sramota me je kao veterana.

Odgovori
sre

22.03.

2017.

Slavujko [neregistrovani] u 19:49

ISPOD CASTI...

Zasto UNS, zbog cega (koga?) Ljiljana Smajlovic "zaboravlja" da predstavlja SVE clanove UNS?!
Kako sebi ova ugledna novinarka, zena od velikog ugleda medju kolegama i postovaocima ove jadne profesije, dozvoljava da ovraca paznju na ovog jadnog, ljigavog i bolesnog mucenika???
Meni je ispod casti da mu ime pomenem a ne da jos "komentarisem"(?) njegove bljivotine!
Nikako nemojte da obracate paznju na one koji nisu dostojni ni da citaju nesto slozenije od autobuskog "reda voznje"!!!

Odgovori

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi