Naslovna  |  Saopštenja  |  Sraman tekst Đorđa Martića u Politici
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Saopštenja

20. 05. 2017.

Izvor: UNS

Sraman tekst Đorđa Martića u Politici

Udruženje novinara Srbije (UNS) protestuje zbog toga što je list Politika omogućio bivšem glavnom uredniku Politike Ekspres Đorđu Martiću, koji je 1999. u Ekspresu, samo nekoliko dana uoči ubistva Slavka Ćuruvije, objavio tekst „Ćuruvija dočekao bombe“, da ponovo blati likvidiranog izdavača „Evropljanina“.

UNS podseća da je u Specijalnom sudu u Beogradu u toku proces pripadnicima Miloševićevih službi bezbednosti koji su optuženi da su ubili čuvenog novinara i neustrašivog kritičara Miloševićevog režima.

UNS protestuje što ugledni beogradski list dozvoljava osramoćenom uredniku Politike Ekspres da se izruguje našem ubijenom kolegi i pravi cinične insinuacije na račun umešanosti Zorana Đinđića u ubistvo Slavka Ćuruvije.    

Komentari (2)

ostavi komentar
uto

23.05.

2017.

Veteran [neregistrovani] u 08:54

-opet samo "podobni"

Uvjek me vređa "protest" zbog objavljivanja sadržaja suprotno "protestantovom".Kultura iznošenja stavova i termini-treba da budu predmet protesta -uvjek-a iznošenje stava-stvar slobide izražavanja. Oni koji su bili protiv "jednoumlja" sada traže jefnoumlje- zaista licemjerje par exelans.

Odgovori
pon

22.05.

2017.

anonymous [neregistrovani] u 19:29

prevršila dara meru

Dosta više tamburanja po tom bajatom slučaju, ubijeno je mnogo nevinih ljudi, a o njima se nepiše jer nemaju veze sa medijima. Dosta bre više.

Odgovori

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi