Naslovna  |  Saopštenja  |  SNSCG: Duboko žalimo zbog smrti kolega iz RTCG
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Saopštenja

20. 07. 2017.

SNSCG: Duboko žalimo zbog smrti kolega iz RTCG

Savez novinara Srbije i Crne Gore (SNSCG), zajedno sa organizacijama u svom sastavu, Udruženjem novinara Srbije (UNS) i Udruženjem novinara Crne Gore (UNCG), duboko žali zbog smrti kolega iz Radio-televizije Crne Gore Božidara Brajkovića i Igora Sekulića i izražava saučešće porodicama.

U saobraćajnom udesu na putu Podgorica - Kolašin, koji se dogodio 18. jula, u kom su stradali Brajković i Sekulić, teško je povređen treći član televizijske ekipe, novinar Mladen Đuretić, koji je van životne opasnosti i verujemo u njegov uspešan oporavak.

Kolege Brajković (1959), novinar, i Sekulić (1972), snimatelj, dugogodišnji su radnici Televizije Crne Gore, a stradali su vraćajući se sa radnog zadatka.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi