Naslovna  |  Saopštenja  |  UNS podržava kolege u "Subotičkim novinama"
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Saopštenja

12. 04. 2010.

UNS podržava kolege u "Subotičkim novinama"


Udruženje novinara Srbije (UNS) podržava napore kolega u Subotičkim novinama, koji nisu primili plate šest meseci, da vlasnike i poslovodstvo ove medijske kuće privole na poštovanje prava i ljudskog dostojanstva zaposlenih.

Prema saznanjima UNS-a, najstariji lokalni medij u Subotici posluje rentabilno, ali se zarade ne isplaćuju već šest meseci, čime su zaposleni dovedeni na ivicu egzistencije.
UNS poziva vlasnike ovog medija, okupljene u konzorcijum „Vojvodina info“, da ispune svoje obaveze prema novinarima i ostalim radnicima Subotičkih novina.

UNS poziva na solidarnost druge subotičke medije, jer težak položaj novinara Subotičkih novina dosad nisu bile tema kolega iz drugih redakcija.





Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi