Naslovna  |  Saopštenja  |  UNS: Policija da hitno pronađe Stefana Cvetkovića
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Saopštenja

14. 06. 2018.

UNS: Policija da hitno pronađe Stefana Cvetkovića

Udruženje novinara Srbije (UNS) poziva policiju da što pre pronađe Stefana Cvetkovića, novinara iz Bele Crkve, istraži okolnosti njegovog nestanka i o rezultatima obavesti javnost. Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je danas da je raspisana potraga za novinarom iz Bele Crkve Stefanom Cvetkovićem nakon što je noćas pronađeno njegovo napušteno vozilo na kome su bila otvorena vozačeva vrata i upaljena svetla. Podsetimo, Cvetković se proteklih godina više puta žalio da mu prete „političko-tajkunski moćnici“. On je maja ove godine naveo i da je bio zadržan na administrativnom prelazu Jarinje, zbog toga što je, kako je rekao, radio na istraživanju ubistva Olivera Ivanovića.

Cvetković je prošle godine bio, zbog uvrede i zbog neovlašćenog objavljivanja i prikazivanja tuđeg spisa, portreta i snimka, nepravosnažno osuđen na više od dve godine zatvora po prijavama pojedinih funkcionera Srpske napredne stranke.

Komentari (2)

ostavi komentar
pet

15.06.

2018.

Jovan [neregistrovani] u 12:10

Policija pod hitno da pronadje Cvetkovica

Na zalost postupak koji je obavljen, kidnapovanje, ukazuje na veoma crne slutnje i a to da telo Cvetkovica nikada nece biti pronadjeno, kao ni izvrsioci zlocina. Indikativno je to da je Cvetkovic jedini izvrsio najopsezniju i najozbiljniju istragu i analizu atentata na Olivera Ivanovica i tu pocinju svi tragovi. Indikativno je i to da najtvrdji vazalski mediji aktuelnog predsednika Srbije, ni posle vise od 30 sati nakon nestanka Cvetkovica jos uvek nisu objavili ni jednu jedinu vest. Vama cenjeni novinari hvala na profesionalnoj casti i empatiji sa vasim kolegom.

Odgovori
pet

15.06.

2018.

Zale [neregistrovani] u 11:05

Farsa

Teška, već viđena farsa od vučićeve, stefanovićeve, gašićeve sns "potrage". Po ko zna koji put u ovoj jadnoj i bednoj zemlji nestaje i/ili biva ubijen neko kome su prethodno pretili visoki zvaničnici aktuelnog sns režima, a onda taj režim i ti zvaničnici "organizuju potragu, istragu, suđenje". I niko ne odgovara.

Odgovori

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi