Naslovna  |  Saopštenja  |  DNV osuđuje nebrigu prema Radio Somboru
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Saopštenja

01. 03. 2011.

DNV osuđuje nebrigu prema Radio Somboru

Društvo novinara Vojvodine, sastavni deo UNS-a osuđuje nebrigu koja se već tri godine od poništenja privatizacije događa zaposlenima u Radio Somboru.

Isključenje struje zbog duga od 130.000 i prekid programa na srpskom i mađarskom jeziku su nedopustivi , jer je reč o Radio stanici koja ima regionalnu frekvenciju i koja praktično obavljala poslove javnog servisa.

Država je još jednom pokazala da nije dobar domaćin, jer je posle privatizacije imenovala samo zastupnika državnog kapitala, ali nije vodila brigu o ljudima.

Deset zaposlenih nisu primili platu godinu dana, račun je blokiran, a dugovanja koja su napravljena lošom privatizacijom četiri puta su veća od imovine preduzeća.

Ovo smatramo pokušajem gašenja medija i pozivamo nadležne da reaguju i reše problem, jer je reč o radiju koji ove godine obeležava 40 godina postojanja i bilo bi nedopustivo da na ovakav način bude ugašen.


Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi