Naslovna  |  Saopštenja  |  UNS traži kažnjavanje napadača na Muju Bjelopoljca
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Saopštenja

23. 05. 2011.

UNS traži kažnjavanje napadača na Muju Bjelopoljca

Udruženje novinara Srbije najoštrije osuđuje napad na kolegu Muju Bjelopoljca kojeg je u subotu, 21. maja pred početak utakmice rukometne Super lige napao rukometaš RK "Priboj" Milan Ivanović.

Ivanović je fizički nasrnuo na Muju Bjelopoljca, pretio mu i vređao ga na nacionalnog osnovi zato što je njegov sin Damir, takođe novinar, u "Sportskom žurnalu" objavio nespornu informaciju iz stručnog štaba RK "Priboj" da Ivanović deset dana nije trenirao.
Zahvaljujući intervencij pomoćnog trenera Milovana Ercega nije došlo do težih posledica napada na Bjelopoljca.

UNS traži da se rukometaš Milan Ivanović izvini Muji Bjelopoljcu uglednom Pribojskom novinaru koji je više od četiri decenije bio dopisnik beogradskih medija i da RK "Priboj" pokrene disciplinski postupak protiv ovog igrača. UNS traži da policija hitno postupi po prijavi kolege Muje Bjelopoljca, pruži zaštitu njemu i porodici kojoj je Ivanović u subotu uveče takođe pretio.

UNS ističe da će povodom ovog incidenta pratiti postupke nadležnih organa kako bi za napad i pretnje Muji Bjelopoljcu bile izrečene primerene kazne.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi