Naslovna  |  Saopštenja  |  UNS: Skupština Srbije da osudi Šešeljev jezik mržnje
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Saopštenja

20. 07. 2019.

UNS: Skupština Srbije da osudi Šešeljev jezik mržnje

Udruženje novinara Srbije (UNS) poziva Skupštinu Srbije da osudi jezik mržnje kojim se poslanik Vojislav Šešelj obračunava sa novinarkom Snežanom Čongradin i poverenicom za zaštitu ravnopravnosti Brankicom Janković koja je stala u zaštitu naše koleginice.

UNS upozorava najviše zakonodavno telo da ne sme ostati nemo na Šešeljev poslednji, naročito vulgaran i brutalan verbalni nasrtaj na poverenicu Janković, u kom traži da je neokupan četnik nauči šta je seks.

Ako iole drži do svog i našeg dostojanstva, Skupština Srbije smesta mora strogo da osudi Šešeljev najnoviji odvratni ispad.   

Komentari (1)

ostavi komentar
pon

22.07.

2019.

Predrag Ćurčija [neregistrovani] u 20:54

Hrabri Voja

Po ko zna koji put takozvani "četnički vojvoda" pokazuje da njegova hrabrost u obračunu sa ženama nema granica. Bravo hrabri vojvodo. A za promenu, hajde malo pokaži toju hrabrost i sa nekim muškarcem. A vi gospodo poslanici, ako ga ne kaznite i ne ogradite se od njegovog bezobrazluka, isti ste kao i on.

Odgovori

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi