Naslovna  |  Saopštenja  |  UNS: Policija hitno da otkrije ko je obio porodičnu kuću novinarke KRIK-a
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Saopštenja

04. 10. 2019.

UNS: Policija hitno da otkrije ko je obio porodičnu kuću novinarke KRIK-a

Udruženje novinara Srbije (UNS) traži da policija u najkraćem roku otkrije ko je i s kojom namerom danas obio porodičnu kuću novinarke KRIK-a Milice Vojinović koja prati događaje iz oblasti kriminala i korupcije i saopšti javnosti rezultate istrage.

KRIK je objavio da je kuća Vojinović obijena, dok se ona sa porodicom nalazi van Srbije, a da je njena rođaka zatekla stvari izvađene iz fioka i ormara, a fascikle sa poslovnom dokumentacijom njenog oca razbacane po prostoriji. Navodi se da nije poznato da li je nešto ukradeno.

UNS traži da policija i tužilaštvo ovaj slučaj vode kao prioritetan i otkriju da li je obijanje kuće povezano sa novinarskim poslom koleginice Vojinović.

UNS podseća da je pre dve i po godine novinarki KRIK-a Dragani Pećo obijen i ispreturan stan i da do danas nije pronađen počinilac.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi