Naslovna  |  Saopštenja  |  UNS: Podrška Hrvatskom novinarskom društvu u borbi da sačuva imovinu
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Saopštenja

29. 01. 2020.

Izvor: UNS

UNS: Podrška Hrvatskom novinarskom društvu u borbi da sačuva imovinu

Udruženje novinara Srbije (UNS) daje punu podršku Hrvatskom novinarskom društvu (HND) i njegovom rukovodstvu u odlučnoj borbi koju vodi na sudu za odbranu svoje imovine.

HND je drugi put u kratkom periodu u situaciji da se brani od posledica pravosnažne presude po kojoj su dužni da isplate nekadašnjim zakupcima 350.000 evra, a da su utvrdili da je dokumentacija na kojoj je bazirana presuda krivotvorena.

UNS se nada da odluka o izvršenju koja je HND-u uručena i predstavlja pretnju po imovinu ovog novinarskog udruženja neće biti sprovedena dok sud ne preispita osnovanost presude po kojoj se postupa.

UNS je uveren da će u obnovljenom sudskom postupku HND uspeti da dokaže svoje tvrdnje i u celosti odbrani imovinu koja je garant njihove nezavisnosti. 

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi