Naslovna  |  Saopštenja  |  Izvinjenje Dragana Markovića Palme Zorici Gligorijević posle reakcije UNS-a
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Saopštenja

18. 10. 2011.

Izvinjenje Dragana Markovića Palme Zorici Gligorijević posle reakcije UNS-a

UNS protestuje zbog jučerašnjeg postupka gradonačelnika Jagodine Dragana Markovića Palme koji je vređao dopisnicu “Politike” Zoricu Gligorijević dok je prikupljala informacije u jagodinskoj bolnici gde je deci povređenoj prilikom pokazne vežbe MUP-a ukazivana pomoć.

UNS je posebno zabrinut zbog činjenice da je Dragan Marković Palma novinarki “Novog puta” i dopisnici “Politike” oduzeo diktafon sa namerom da obriše snimljeni materijal i poručio joj “šta hoćeš, da primaš dve koverte” zamerajući joj što radi za dve redakcije.

Gradonačelnik Jagodine posle ovog incidenta pružio je ruku Zorici Gligorijević i dopisnici “Bete” Jeleni Zdravković koja je bila sa njom, a danas u izjavi za UNS rekao da priznaje grešku učinjenu u afektu i stanju šoka zbog straha od posledica ovog nesrećnog slučaja.

Nakon toga gradonačelnik Jagodine Dragan Marković Palma pozvao je telefonom Zoricu Gligorijević i izvinio joj se zbog jučerašnjeg ponašanja.



Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi