Naslovna  |  Saopštenja  |  UNS traži hitnu istragu zbog pretnji ekipi "Alo"
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Saopštenja

30. 10. 2011.

UNS traži hitnu istragu zbog pretnji ekipi "Alo"

 Udruženje novinara Srbije (UNS) traži da policija hitno utvrdi ko je u petak pretio novinarskoj ekipi lista “Alo” dok su fotografisali automobil muftije Muamera Zukorlića.

Novinari lista “Alo” naveli su da je u petak Zukorlićevo obezbeđenje pokušalo da izgura njihov automobil sa puta i da je oko 13.30 na autoputu kod benzinske pumpe “Zmaj” čovek iz Zukorlićevog obezbeđenja pretio da će pucati ako budu nastavili da fotografišu muftijin automobil. Nešto ranije, na beogradskom aerodromu, odakle je veći broj muslimanskih vernika, među kojima i Zukorlić, krenuo na hodočašće u Meku, od iste ekipe zahtevano je da prestane sa fotografisanjem “da se ne bi svađali”  kako je svoj zahtev objasnio čovek sa dugom sedom bradom iz muftijinog obezbeđenja.

UNS očekuje da policija što pre saopšti ko je pretio ekipi lista “Alo”.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi