Naslovna  |  Saopštenja  |  UNS: Policija i tužilaštvo da utvrde ko preti Radi Komazec
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Saopštenja

03. 05. 2020.

Izvor: UNS

UNS: Policija i tužilaštvo da utvrde ko preti Radi Komazec

Udruženje novinara Srbije (UNS) očekuje da policija što pre utvrdi ko preko društvenih mreža preti odgovornoj urednici "Jedinstva" Radi Komazec i poziva sve novinare i medijske radnike da ne doprinose širenju uvreda na račun kolega.

Kako je koleginica Komazec navela u pismu UNS-u, uvrede na njen račun počele su zbog pitanja koja je postavljala na konferencijama za novinare kriznog štaba, a pretnje su usledile nakon poslednjeg "Utiska nedelje" u kojem je jedno njeno pitanje ministru zdravlja Zlatiboru Lončaru uvršteno u predlog koji je voditeljka Olja Bećković najavila kao "poltronska posla". 

Na društvenim mrežama su potom objavljene pretnje, koje su policiji prijavljene u subotu, 2. maja. UNS očekuje da policija i nadležno tužilaštvo preduzmu sve neophodne mere da identifikuju osobe koje su pretile Radi Komazec i pokrenu postupke protiv njih.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi