Naslovna  |  Šta radimo  |  Akcije  |  UNS donirao školske klupe OŠ „Heroj Ivan Muker“ iz Smederevske Palanke
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Akcije

Izvor: UNS

UNS donirao školske klupe OŠ „Heroj Ivan Muker“ iz Smederevske Palanke

Udruženje novinara Srbije (UNS) doniralo je danas Osnovnoj školi „Heroj Ivan Muker“ iz sela Bančina kod Smederevske Palanke opremu za dve učionice.

„Našoj školi je ova oprema neophodna. Ovo nam mnogo znači i zahvaljujemo se UNS-u koji je pristao da nam pokloni školske klupe i opremu“, rekao je bivši učenik škole i poznati građanski aktivista iz Smederevske Palanke Vladimir Arsić.

UNS je 2014. godine, u toku majskih poplava, u saradnji sa tviter grupom „Kabinet“ u akciji „Humanost na delu“ prikupio više od 30 tona hrane, higijenskih sredstava, tehničke opreme, odeće i obuće. Te godine je prikupljeno i više od 30.000 evra koliko je bilo potrebno za transplantaciju bubrega koleginici Ivani Janković, kao i pomoć za svratište Krfskoj ulici. Takođe, Klinici za psihijatriju Kliničkog centra Srbije donirano je 2014. godine 30 stolica i 15 školskih klupa.

UNS je priveo kraju gradnju Novinarske kuće Pera Todorović u Vodicama kod Smederevske Palanke, a svake godine za beskamatne pozajmice i bespovratnu pomoć iz svojih fondova kolegama obezbeđuje više od 100.000 evra. U aprilu prošle godine UNS i Klub novinara Kraljeva donirali su osam kompjutera, osam monitora sa tastaturama, šesnaest stolova i isto toliko stolica OŠ „Stefan Nemanja“ iz Studenice.

2. februar 2016. godine

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi