Naslovna  |  Šta radimo  |  Akcije  |  UNS se pridružio akciji Čepom do osmeha za Ginisa
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Akcije

Autor: K. Kovač Izvor: UNS

UNS se pridružio akciji Čepom do osmeha za Ginisa

Udruženje novinara Srbije (UNS) pridružilo se akciji udruženja „Čepom do osmeha“ koje je u subotu na trgu u Novom Sadu od oko 900.000 čepova napravilo mozaik za ulazak u Ginisovu knjigu rekorda.

UNS je u petak, dan pre sklapanja mozaika, ovom udruženju dostavio 5 i po kutija u kojima je bilo oko 18.000 čepova.

„Veoma nam znači podrška UNS-a. Veliki broj novinara, fotoreportera uključio se u akciju i pomogli su da ispunimo svoj cilj i napravimo mozaik za Ginisa. Svi smo zajedno radili u cilju da pomognemo deci, a saradnja sa UNS-om u ovom procesu je uvek bila odlična. Kada smo najavljivali koferenciju u Pres centru UNS-a osećali smo se kao u svojoj kući i nadamo se da će se saradnja nastaviti kako bismo i dalje zajedno činili dobre stvari“, rekao je Boriša Petković, jedan od osnivača udruženja „Čepom do osmeha“.



UNS plastične čepove sakuplja više od dve godine.

U julu 2015. godine, na inicijativu zaposlenih, UNS se priključio akciji “Čep za hendikep“ i od tada su u holu Udruženja i prostoru Pres centra, kroz koje svakodnevno prođe na desetine ljudi postavljene kutije za ubacivanje čepova. Do sada je u UNS-u sakupljeno oko 25.000 plastičnih čepova.

2. oktobar 2017. godine

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi