Насловна  |  Бележница  |  Библиотека  |  Књиге чланова  |  Ђорђе Милошевић - "Русија-поглед у будућност"
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Књиге чланова

08. 10. 2012.

Ђорђе Милошевић - "Русија-поглед у будућност"

Спољнополитички новинар, догогодишњи дописник из Москве Ђорђе Милошевић, 2012. године објавио је књигу,"Русија-поглед у будућност" у издању "Прометеја" из Новог Сада.

 

Аутор даје краћи преглед најактуелнијих збивања у вези са распадом Совјетског Савеза а затим се осврће на прилике у Русији током Јељциновог периода. Највећу пажњу посвећује политичким, друштвеним и економским кретањима током последњих десетак година.

Милошевић пише о предизборним кампањама за парламентарне (децембра 2011), председничке изборе (марта 2012),  и поновном избору Путина за председника државе. Значајан простор даје руској свакодневници, међународном положају, односима са Западом и Србијом. Позивајући се на званичне изворе, аналитичаре, комнентаторе, као и на сопствена запажања  и разговоре са званичницима, аутор пише о перспективама развоја у наредном периоду.

Број страна: 502
повез: тврд
писмо: ћирилица
ИСБН: 978-86-515-0751-2
година издавања: 2012.
цена: 1.490,00 дин

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси