Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  Уредник портала Нова.рс упутио претњу Рамбу Амадеусу
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

16. 11. 2020.

Аутор: Ј.П. Извор: УНС

Уредник портала Нова.рс упутио претњу Рамбу Амадеусу

Директор и главни и одговорни уредник портала Нова.рс Веселин Симоновић поручио је да ће да „налупа шамаре“ популарном музичару Рамбу Амадеусу који је претходно на Фејсбуку оштро критиковао портал који уређује Симоновић.

Музичар Рамбо Амадеус је на својој Фејсбук страници 10. новембра јавно упутио критике порталу Нова.рс јер је тај портал објавио део интервјуа који је дао за недељник „Време“.

Оценио је да се „један исти пасус, једна иста мисао, кад се чита у озбиљном часопису има једно значење, кад крене да се ваља по друштвеним мрежама добија потпуно друго, прилично тупо и површно значење“.

Реч је о тексту који је 8. новембра под називом „Добро размислите о ономе што је Рамбо Амадеус рекао о корони“, објављен на сајту Нова.рс.

„Ови жељни кликова са Нове С и осталих портала у текст који је био предвиђен да га прочита неколико стотина људи који мисле својом главом бацили као коске пред ноге гомиле која у својој површности може сада закључити - ево - Реко Рамбо да короне нема! Стварно не желим да ме ико стрпава међу теоретичаре завјере и људе који мисле да короне нема. Има је - то би само лудак спорио“, написао је између осталог, уз фотографију кофера, музичар.

Симоновић је имао коментар на овај статус Амадеуса, те је написао: „Сва твоја памет ти је стала у то коферче, претенциозно и небулозно”.

На један од коментара који су били испод тог статуса, Амадеус је одговорио да је „тачно да часопис Време и њихови читаоци сасвим коинцидирају са његовом потребом“, те увредљиво додао да је „ова багра која је тај пасус извадила и пустила међу рају направила проблем“. То је био повод због којег је Симоновић Амадеусу упутио претњу.

„Рамбо Амадеус за ово багра ћу да ти налупам шамаре“, написао је јуче испод Фејсбук статуса Рамба Амaдеуса директор и главни и одговорни уредник портала Нова.рс.

Коментари (1)

Остави коментар
пон

16.11.

2020.

Слободан Ћук [нерегистровани] у 18:34

ХИК!

Једна више, по обичају.
Хик, хик...!

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси