Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  Преминуо Драган Миливојевић
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

24. 11. 2020.

Извор: УНС

Преминуо Драган Миливојевић

Некадашњи главни уредник новосадског Дневника и дугогодишњи члан УНС-а Драган Миливојевић преминуо је изненада данас у Београду, у 65. години.

Рођен је 30. септембра 1956. године у Рековцу. Завршио је Факултет политичких наука у Београду. Био је главни и одговорни уредник листа Дневник од 2014. до 2016. године и дугогодишњи шеф дописништва овог листа из Београда.

Новинарством је почео да се бави 1982. године у студентском Радију „Индекс“ и  Другом програму Радио Београда. Радио је у Информативном програму тадашње Телевизије Нови Сад, а затим одлази у загребачки „Вјесник“ на место коментатора спољне политике, уредника вести и прве стране ових новина.

Сарађивао је са листовима „Рад“, „Вечерње новости“, „ТВ Новости“, „Спорт", „Политикин свет“, „Интервју“...

После новинарског ангажмана, Драган Миливојевић је био помоћник генералног директора „Nova communications“, а у његовој биографији остаће забележено да је један од аутора књиге „Досије Војводина“ и један од оснивача Напредног клуба.

Члан УНС-а био је од 1992. године.

Коментари (1)

Остави коментар
уто

24.11.

2020.

gospodja ljubinka [нерегистровани] у 19:14

zbogom gospodine

Zbogom, gospodine Dragane. Hvala Vam za sve što ste učinili za mene i moje dete. Bili ste pravi gospodin i to u svakom pogledu. Neka Vas andjeli čuvaju i neka Vam nadju pravo mestu u nekom boljem životu nego što je ovaj bio. Zaslužili ste to.

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси