Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  Радију Пулс из Гроцке искључена струја после Фејсбук објаве о дуговима фирме председника општине
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

19. 10. 2021.

Аутор: С. Димитријевић Извор: УНС

Радију Пулс из Гроцке искључена струја после Фејсбук објаве о дуговима фирме председника општине

Програм Радија Пулс из Гроцке од јуче не може да се чује. У објекту у коме се налази опрема за емитовање и предајник овог радија искључена је струја без образложења. Власник и главни и одговорни уредника радија, Стефан Радић убеђен је да је онемогућено емитовање радио програма јер је на Фејсбук страни Радија Пулс подељен снимак из емисије “Добра земља” са Хепи телевизије где се говори о вишемилионским дуговима фирме у власништву председника општине Гроцка Драгана Пантелића

“У суботу сам поделио на ФБ страни Радија Пулс снимак из емисије “Добра земља” Happy телевизије у коме се говори да фирма “ПДМ” у већинском власништву председника општине Гроцка Драгана Пантелића дугује воћарима милионе динара за испоручено воће. После тога Миломир Недељковић председник фудбалског клуба Пударци, у чијим просторијама се налази наша опрема и предајник, обавестио ме је да мора да нам угаси струју. Иначе Недељковић је био запослен у фирми председника општине”, каже Радић, додајући да ће случај пријавити полицији.

Радић каже да је јуче отишао у просторије клуба и видео да је струјни кабл искључен. Како је рекао УНС-у, уплашио се да не остане без вредне опреме, и понео ју је са собом.

Већ четири године опрема за емитовање програма Радија Пулс се налази у просторијма ФК Пударци и до сада нису имали никаквих проблема. Како Радић каже, струју је Радио Пулс уредно плаћао и нема никавих дугова према клубу.

Миломир Недељковић кратко је за УНС изјавио да Радић није поштовао уговор и да је због тога искључио струју. На питање које одредбе уговора није поштовао, рекао је да нема потребе никоме да се правда и да једноставно више не жели да сарађује са Радићем.

“Ништа му није ускраћено, нека се приључи на друго место, па нек емитује програм. Нећу да правим циркус, зна он добро што му је искључена струја”, рекао је Недељковић, додајући да никакав допис није послао власнику радија, нити му је оставио “отказни рок”.

Радио Пулс поседује дозволу за емитовање програма на подручју Општине Гроцка. 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси