Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  И „Курир” најављује тужбу против Б92
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

19. 06. 2009.

Извор: Политика

И „Курир” најављује тужбу против Б92

И „Курир” најављује тужбу против Б92

Редакција дневног листа „Курир” најавила је кривичну пријаву против одговорног уредника и сувласника ТВ Б92 Верана Матића због „низа неистина изречених у прилозима емитованим у централним информативним емисијама ове ТВ станице о Куриру”.

У писаној изјави одговорни уредник „Курира” Раде Јеринић наводи да су у јуче објављеном тексту „Привилеговани” изнете чињенице о пословним везама ТВ Б92 и НИС-а „које нико од надлежних у НИС-у није демантовао”.

Тврдње Верана Матића „да је у питању хајка против Б92 која је почела непосредно после завршетка емитовања ’Инсајдера’ који је погодио неке центре моћи” у најмању руку су апсурдне, наводи се у саопштењу. Како је наведено, „поменутим ’центрима моћи’ и њиховим сумњивим пословима ’Курир’ се бавио када су ти ’центри’ били далеко моћнији и у време када су имали пословне односе са ТВ Б92”.

Тањуг

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси