Насловна  |  Конкурси  |  Стипендије  |  Конкурс - Бесплатна онлајн подршка за два сајта из дијаспоре и региона
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Стипендије

11. 12. 2017.

Извор: УНС

Конкурс - Бесплатна онлајн подршка за два сајта из дијаспоре и региона

Удружење новинара Србије (УНС) позива удружења, организације, медије и појединце који информишу српску заједницу у дијаспори и региону да се пријаве на конкурс за бесплатну онлајн подршку за унапређење сајтова.

На конкурс се могу пријавити удружења/организације и медији са седиштем у земљама дијаспоре и региона, као и наши грађани који живе у дијаспори.

УНС не пружа техничку подршку за израду сајтова. Уколико кандидати желе да покрену нове сајтове неопходно је да пошаљу презентацију или концепт новог сајта којем ће УНС моћи да пружи подршку тек након његовог објављивања на вебу.

Уз пријаву је потребно послати и образложење о значају сајта за заједницу коју информише, као и разлоге због којих је подршка потребна. 

Одабраним кандидатима помоћи ћемо саветима како да бирају теме и повећају читаност и   како да искористе друштвене мреже за промовисање сајта.

Пријаве на конкурс и образложење послати на адресу unsinfo1@uns.org.rs до 15. јануара 2018. године.

Подршка за унапређење сајтова најваљена је на Осмој медијској конференцији дијаспоре и Срба у региону у октобру 2017. године и реализује се у уз подршку Министарства спољних послова – Урпаве за сарадњу с дијаспором и Србима у региону.

 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси