Naslovna  |  Beležnica  |  Novinarsko ćoše  |  Registar planinarske "sedme sile"
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Novinarsko ćoše

06. 03. 2023.

Autor: D.D Izvor: Pres centar

Registar planinarske "sedme sile"

Komisija za informisanje Planinarskog saveza Srbije poziva sve novinare i medijske radnike planinare da se priključe radu Komisije i učestvuju u osnivanju Registra novinara planinara - planinarske "sedme sile".

Svi članovi Planinarskog saveza Srbije i oni koji žele to da budu, a koji su saradnici i zaposleni u medijima, mogu da postanu pridruženi članovi Komisije za informisanje u cilju međusobnog povezivanja i intenzivnije promocije planinarstva i planinarskog pokreta.

Komisija osniva Registar novinara planinara koji će predstavljati bazu podataka pripadnika "sedme sile".

Registrovani članovi imaće mogućnost da budu polaznici i predavači na seminarima i obukama u organizaciji Planinarskog saveza Srbije. Pored toga, učestvovaće u obukama kao edukatori kolegama iz svog kluba u oblasti odnosa s javnošću, pisanja najava, formiranja mejling lista medija i novinara koji pokrivaju region u kojem planinarska društva deluju.

Članstvo u Planinarskom savezu Srbije, pored osiguranja,  donosi i niz pogodnosti kao što su učešće u akcijama,  popusti u specijalizovanim prodavnicama sportske opreme, mogućnost besplatnih obuka i dr.

Komisija za informisanje Planinarskog saveza Srbije poziva zainteresovane da izdvoje nekoliko minuta i popune predviđena polja obrasca br. 222 za upis u Registar novinara planinara i da pošalju na adresu informisanje@pss.rs 

 

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi