Naslovna  |  Aktuelno  |  UNS vesti  |  Vlasnici OK radija iz Vranja mesecima prete, osvanuli joj zazidani prozori kancelarije
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

UNS vesti

06. 06. 2022.

Autor: S. Dimitrijević Izvor: UNS

Vlasnici OK radija iz Vranja mesecima prete, osvanuli joj zazidani prozori kancelarije

U petak, prema saopštenju Policijske uprave Vranje, uhapšeni su B. T. (1989.) iz Vranjske Banje i S. K. (1972.) iz Vranja zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje, a kako UNS saznaje, oni se sumnjiče da su upali u prostor kafića "No Comment" koji posluje u okviru OK radija iz ovog grada i farbom isprskali sve pred sobom

Prema navodima policije, B.T. je ušao u kafić i belom tečnošću isprskao inventar, zidove, podove i izlog, a potom pobegao. Potom je u kafić ušao i S. K. koji je, kako se sumnja, uključio telefon na spikerfon, preko koga je nepoznati muškarac zaposlenima poručio da će imati probleme.

Foto: print skrin OK radio 

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti priveden zameniku tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju.

Inače, zaposleni su danas kada su došli na posao zatekli zazidane prozore jedne kancelarije.

Pretnje vlasnici i zaposlenima u radiju traju mesecima. Kako je za UNS rekao izvor iz radija koji je želeo da ostane anoniman, vlasnica od avgusta dobija pretnje da ako ne potpiše saglasnost za gradnju spornog objekta “imaće problema”, “biće uništena”, „neće više raditi“…

Pretnje su prijavljivali, ali pošto su dolazile sa pripejd broja policija nije utvrdila ko ih šalje.

Pre mesec i po dana tri maskirane osobe noću su polupale veći deo stakala na izlogu kafea "No Comment". Nadzorne kamere su snimile incident, ali osobe su bile maskirane. Iz tužilaštva su im rekli da je pričinjena manja materijalna šteta, pa počinioce ne mogu da gone po službenoj dužnosti.

Snimak: OK radio Vranje

Vlasnica OK radija je prijavljivali inspekciji investitora koji gradi uz njihov objekat bez potrebnih dozvola, a inspekcija je obustavljala radove. Međutim, tokom vikenda investitor je nastavio da radi, a jutros su zatekli zazidane prozore jedne kancelarije.

U ovom radiju strahuju šta će sledeće da im se desi. Pogotovo što se, kako pretpostavljaju, radi o čoveku koji ima kriminalni dosije i ceo grad ga se plaši. Ipak, nadaju se da će uspeti da se izbore za svoja prava pravnim putem. 

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi