Naslovna  |  Aktuelno  |  UNS vesti  |  DNKiM u poseti DNV i „Dnevniku“
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

UNS vesti

04. 11. 2022.

Autor: UNS-DNKiM Izvor: UNS-DNKiM

DNKiM u poseti DNV i „Dnevniku“

Članovi Društva novinara Kosova i Metohije, UNS-ovog ogranka na Kosovu, posetili su kancelariju UNS-ovog Društva novinara Vojvodine u Novom Sadu. Domaćini su im bili predsednik Društva Predrag Rava, član uprave UNS-a Ljubenko Zvizdić i sekretarka DNV-a Ljiljana Remecki.

Novinare sa Kosova i Metohije upoznali su sa radom medija u Vojvodini i funkcionisanjem ovog UNS-ovog ogranka.

Šestoro članova UNS-a sa Kosova obišli su danas i najstariji dnevni list u Vojvodini "Dnevnik", gde su ih glavna i odgovorna urednica ovog medija Nada Vujović i članica uprave UNS-a i novinarka ovog lista Dubravka Nikolić upoznale sa bogatom istorijom i radom "Dnevnika".

 

Dan ranije UNS je zajedno sa svojim ograncima u Vrdniku na Fruškoj gori organizovao konferenciju povodom Međunarodnog dana borbe protiv nekažnjivosti zločina nad novinarima.

U grupi novinara sa Kosova bili su: sekretarka DNKiM Jelena Marković, članice Uprave UNS-a Sonja Ivković i Katarina Marinković, članovi UNS-a Milena Maksimović iz Gračanice i Milić Petrović iz Goraždevca i član Uprave i potpredsedjik IO UNS-a Budimir Ničić.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi