Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Kritikuju lokalne medije
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

19. 01. 2012.

Izvor: Dnevnik

Kritikuju lokalne medije

Nezadovoljstvo apatinskih demokrata

Opštinski odbor Demokratske stranke, u okviru predizbornih aktivnosti doneo je smernice za rad Izbornog štaba.

Posebno je razmatrano na koji način izveštavaju lokalni mediji - TV Apatin i „Novi glas komune” o aktivnostima Demokratske stranke.

Rad tih lokalnih medija koji se finansira najvećim delom iz budžetskih sredstava koja pripadaju svim građanima, bez obzira na njihovu političku ili drugu pripadnost, ocenjen je kao krajnje nezadovoljavajući i nekorektan sa očiglednom namerom da se apatinskoj javnosti ne pružaju prave informacije.

Opštinski odbor DS je konstatovao da je u pomenutim medijima prisutno izbegavanje prenošenja kritičkih stavova DS-a o pojavama i događajima u opštini Apatin koju vodi koalicija SPS-SRS, selektivno se prenose manje važne informacije o radu DS-a, skraćuju tekstovi saopštenja i izjave predstavnika DS-a, pa i novogodišnje četitke OO DS.

Zbog navedenog DS će zahtevati od nadležnih opštinskih organa da se prekine finansiranje rada ovih glasila. Takođe, nadležni stranački i državni organi na pokrajinskom i republičkom nivou biće obavešteni o neprimerenom delovanju TV Apatina i „Novog glasa komune”, kažu u Media timu OO DS-a.

Na redovnoj sednici Opštinskog odbora Demokratske stranke Apatin verifikovan je prijem novih članova i podržan predlog da se za narodnog poslanika kandiduje dr Jovan Zorić.

J. P.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi