Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  U podgoričkoj TV In četvoro radnika dobilo otkaz, a 25 suspendovano
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

29. 06. 2012.

Autor: N.N. Izvor: Blic

U podgoričkoj TV In četvoro radnika dobilo otkaz, a 25 suspendovano

U Podgoričkoj televiziji In suspendovano je 25 zaposlenih, a četvoro je dobilo otkaz, nakon što je 40 radnika odbilo da obavlja radne zadatke zbog neisplaćenih plata.

Suspendovani i otpušteni radnici, koji su juče odbili da rade, obaveštenje uprave televizije o postupku prema njima zatekli su danas na ulaznim vratima u tu medijsku kuću.

Oni su rekli da nisu dobili rešenja o suspenziji i otkazu. Zaposleni u TV In plate nisu primili od februara ove godine. Televiziju In ranije je kupila Državna založba Slovenije, sa namerom, kako je tada najavljeno, da promoviše turizam u Crnoj Gori.

Krajem prošle godine, međutim, menadžment je priznao da je propao projekat komercijalizacije te medijske kuće. Ranije je bilo najava da bi TV In mogla kupiti jedna grčka kompanija.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi