Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  TV Čačak nastavlja štrajk
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

06. 07. 2012.

Autor: G.O. Izvor: Politika

TV Čačak nastavlja štrajk

Zaposleni u Televiziji Čačak odlučili su na zboru da nastave i radikalizuju štrajk započet 25. juna, pošto do sada nisu dobili ni dinar od pet zaostalih plata.

 

Televizije saopštio je da se većinski vlasnik Zoran Bojović „nije izjasnio da li ima plan za konsolidaciju, niti kontaktira sa odborom”.

Sindikat TV Čačak pozvao je Agenciju za privatizaciju da izvrši kontrolu pre 17. jula, kada ističe rok od 60 dana za isplatu zaostalih zarada, dat vlasniku prilikom prethodne kontrole. „Iz Agencije je najpre stigao odgovor da je kontrolu moguće obaviti i pre isteka roka, ali je kasnije rečeno da će ipak sačekati 17. jul.

Sindikat će od Agencije zahtevati da utvrdi da li su se stekli uslovi za raskid ugovora o privatizaciji TV Čačak”, objavio je Štrajkački odbor kanala koji ima 26 stalno zaposlenih i četvoro honorarnih saradnika.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi