Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Otkaz radnicima televizije
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

31. 07. 2012.

Autor: V.N. Izvor: Blic

Otkaz radnicima televizije

Čačak - Radnicima TV Čačak, u kojoj je prošle nedelje uveden stečaj, juče su uručeni otkazi, nakon čega su bivši zaposleni napustili prostorije televizije u kojima su proveli više od mesec dana tokom štrajka zbog neisplaćenih zarada.

”Iako nam je stečajni upravnik Aleksije Kaluđerović prošle srede predložio da osnujemo konzorcijum, da televiziju uzmemo u zakup i pokušamo da radimo, nakon sastanka sa stečajnim sudijom i predstavnikom većinskog vlasnika Zoranom Bojovićem izjavio je da se predomislio. Bez obzira na to što smo sada već bivši radnici, od Agencije za privatizaciju i dalje očekujemo da raskine kupoprodajni ugovor sa većinskim vlasnikom zbog neispunjavanja preuzetih obaveza - navode predstavnici štrajkačkog odbora.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi