Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Ninamedija lansirala novu aplikaciju za praćenje društvenih mreža
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

22. 08. 2012.

Autor: N.N. Izvor: ASMEDI

Ninamedija lansirala novu aplikaciju za praćenje društvenih mreža

Kompanija Ninamedija je povodom 10 godina poslovanja lansirala novi inteligentni servis, pod nazivom BuzzMonitor, koji menja celokupno poslovanje kompanija i pomera tržište klipinga na regionalnom nivou.

 

U pitanju je softver koji na najprecizniji način prati sve javne kanale komunikacije na internetu, a kog su kreirali srpski programeri u najnovijim informacionim tehnologijama.

Uz pomoć BuzzMonitor-a ne samo da će korisnici odmah imati pristup i uvid šta onlajn mediji i društvene mreže, poput Fejsbuka i Tvitera, pišu o brendu, kompaniji, određenoj temi, političkoj partiji, pojedincu, ili kampanji itd, već će korisnici automatski dobiti povratnu informaciju o reagovanju javnosti.

Kroz brzu pretragu unutar vesti i članaka, ali i unutar komentara i diskusija posetilaca, korisnici će moći pravovremeno i precizno da prate tokove javnog mnjenja. Pored aplikacije, korisnicima Buzz Monitor servisa biće dostupan i profesionalni analitičar društvenih mreža, koji će na osnovu postavljenih parametara i interesovanja korisnika definisati pojmo ve za analizu na društvenim mrežama.

Rezultati će korisnicima biti predstavljeni grafički, kako bi dobili potpunu jasnoću, preglednost i preciznost, na osnovu kojih će praviti dalje poslovne planove.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi