Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  RRA protiv predloga RTS o pretplati
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

22. 10. 2012.

Izvor: Kurir

RRA protiv predloga RTS o pretplati

Povodom predloga RTS da se dug za RTV pretplatu naplaćuje direktno s računa zaposlenih građana, Goran Karadžić iz RRA smatra da to nije dobra ideja.

Pa nisu svi građani Srbije zaposleni. Ne mislim da je blokada bilo čijeg računa u Srbiji dobar način da se finansira RTS, smatra Goran Karadžić, potpredsednik RRA

Goran Karadžić, potpredsednik RRA, za Kurir kaže da komisija koju navodno čine oni i RTS ne postoji, a da je ideja da se svim zaposlenim građanima koji ne plaćaju RTV pretplatu taj dug automatski odbija od plate zapravo neizvodljiva.

"Na Narodnoj skupštini je da donese zakon koji će ići u prilog građanima, ali i rešiti problem finansija nacionalne televizije", rekao je Karadžić i naglasio da RRA ne čini nikakvu komisiju, te da su navodi o tome neistiniti.

 

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi