Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Molotovljev koktel na stan voditeljke
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

23. 10. 2012.

Izvor: Informer

Molotovljev koktel na stan voditeljke

Nepoznati napadači bacili su juče oko 3.30 Molotovljev koktel na terasu stana Biljane Vujović, voditeljke emisije „Bez dlake na jeziku“, koja se emituje na televiziji Kopernikus.

 

U stanu su sa Biljanom bili njen sin i majka, ali, srećom, niko nije povređen.

Vujovićeva je bila budna do duboko u noć, kada je čula prasak flaše, a zapaljena tečnost rasula se po terasi njenog stana. Pribrana voditeljka je uspela da ugasi vatru pre nego što se požar proširio na stan, a onda je obavestila policiju, koja je obavila uviđaj.

Prema nezvaničnim informacijama, Biljana Vujović je policiji rekla da nije dobijala pretnje i da ne zna ko bi i zašto mogao da napadne nju ili njenu porodicu.

Voditeljka TV Kopernikus poznata je i kao tekstopisac, a napisala je tekstove za mnoge pevače, među kojima su i Aca Lukas, Aco Pejović i Mitar Mirić.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi