Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Novi Pazar raspisao konkurs za sufinansiranje medijskih projekata
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

09. 01. 2023.

Autor: Beta Izvor: Beta

Novi Pazar raspisao konkurs za sufinansiranje medijskih projekata

Gradsko veće Novog Pazara raspisalo je konkurs za sufinansiranje projekata u oblasti javnog informisanja u medijima za ovu godinu, za šta će iz budžeta biti izdvojeno 46 miliona, dva miliona dinara manje nego lane.

Konkursom je predviđeno sufinansiranje sadržaja za televiziju, radio, internet portale i štampane medije koji su u javnom interesu.

Najmanji iznos sredstava koji se može odobriti po projektu iznosi 200 hiljada dinara, a najveći 45 miliona dinara.

Medijski sadržaji treba da "doprinesu istinitom, nepristrasnom i potpunom informisanju svih građana Novog Pazara", a u konkursu je detaljno navedeno 15 prioritetnih oblasti kojima bi predloženi projekti trebalo da se bave, kao i kriterijumi za ocenjivanje predloga. Konkurs se raspisuje za sprovođenje projekata u trajanju od najviše godinu dana, a rok za dostavljanje projekata je 25. januar 2023. godine.

Gradsko veće Novog Pazara pozvalo je medijske stručnjake, novinarska i medijska udruženja da u narednih 10 dana predlože članove konkursne komisije, koja će ocenjivati projekte.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi